Γλώσσες

Select Language: Bulgarian Current language: Greek Select Language: English

Ημερολόγιο γεγονότων

για την εβδομάδα 09/09/2019 - 15/09/2019


Δεν βρέθηκαν καταχωρήσεις για την δεδομένη περίοδο

Newsletter

Email:
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νέα από το site

OIKIA FARDY, Χώρα, Σαμοθράκη, Ελλάδα

Στοιχεία καταλύματος
Φωτογραφίες
Παροχές καταλύματος
   
Property photo
Πληροφορίες καταλύματος
Τ.Κ. :68002
Τηλέφωνο :2551041260,6947822410
Κλάση :FIRST CLASS ****
Δωμάτια :3
Τύπος :Villas
Χτίστηκε :1880
Ανακαίνιση :2016
Σχόλια :Ο ξενώνας διαθέτει τρία ανεξάρτητα ευρύχωρα δωμάτια με μπάνιο TV mini bar τηλέφωνο χώρο reception κουζίνα και αυλή. Το κτίριο διαθέτει wifi internet σύστημα ψύξης θέρμανσης με αντλία θερμότητας και τριπλό σύστημα ύπνου της Cocomat.

Η Οικία Φαρδύ είναι ένα ανακαινισμένο διατηρητέο αρχοντικό αστικής αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα το οποίο χτίστηκε το 1880 από τον Ιατροφιλόσοφο Νικόλαο Β. Φαρδύ και βρίσκεται στη Χώρα Σαμοθράκης.

Το πλοίο για τη Σαμοθράκη ξεκινάει από την Αλεξανδρούπολη, διασχίζει την διαδρομή σε 2ώρες και ένα τέταρτο, φτάνει στο λιμάνι της Καμαριώτισσας. Στη συνέχεια ο δρόμος ανηφορίζει προς τη Χώρα (6χλμ).

Η Χώρα είναι αμφιθεατρικά χτισμένη και παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει στην πλατεία, δηλαδή δύο βήματα από την είσοδο του ξενώνα, την τουριστική περίοδο καλλίτερα να αφήσετε το αυτοκίνητο σας στην είδοδο του χωριού και να ανηφορίσετε με τα πόδια στην πλατεία.

Η πλατεία της Χώρας ήταν κάποτε αυλή της Οικίας Φαρδύ και υπό την έννοια αυτή όταν φτάσετε στην πλατεία ουσιαστικά έχετε φτάσει στον Ξενώνα.

Ο Ξενώνας μας έχει τρία ανεξάρτητα ευρύχωρα δωμάτια με μπάνιο TV μίνι bar τηλέφωνο χώρο reception και κουζίνας καθώς και αυλή. Το κτίριο έχει wifi internet σύστημα ψύξης θέρμανσης με αντλία θερμότητας και τριπλό σύστημα ύπνου της Cocomat. Κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστό. Από το μπαλκόνι, η θέα προς το βουνό είναι μοναδική, προς την τοποθεσία Βρυχός- όπου έχουν βρεθεί ίχνη προϊστορικού οικισμού- , τη θάλασσα όπου τα βράδια διακρίνονται τα φώτα από τις τράτες που ψαρεύουν, αλλά και τα δρώμενα στην πλατεία που είναι γεμάτη ζώη , η καρδιά του χωριού.

Παροχές καταλύματος

Balcony , Bar/Refrigerator , Colour Satellite TV , Computer Facilities

property photo property photo property photo property photo property photo property photo

Παροχές καταλύματος

Balcony
Bar/Refrigerator
Colour Satellite TV
Computer Facilities