ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας «PHARE C.B.C - Small Projects Fund» (Budget line: 2004/016-782.01.02.01-18) με θεματικό τίτλο «Tourism in Rhodopes Mountain – Together at Both Sides of the Border», ο Δήμος του Σμόλιαν διοργανώνει Τουριστική Έκθεση από τις 10 έως και τις 12 Οκτωβρίου 2007.
Ο Δήμος της Σαμοθράκης ανταποκρινόμενος στην αμοιβαία προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δύο έτη με τον φίλο Δήμο του Σμόλιαν συμμετέχει στην σημαντική αυτή Έκθεση, με δικό του περίπτερο και τέσσερα εξειδικευμένα στελέχη, προβάλλοντας παντού τον μοναδικό και ανεξάντλητο πλούτο του νησιού – φυσικό ,αρχαιολογικό ,πολιτισμικό.
Την Έκθεση θα εγκαινιάσει επίσημα ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης της Βουλγαρικής Δημοκρατίας στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις της Νομαρχίας του Σμόλιαν (The lobby of the Regional Administration Building), με ώρα έναρξης τις 12:00 μ.μ. και την συμμετοχή πολλών Αυτοδιοικήσεων, τουριστικών πρακτόρων, ξενοδοχείων, εταιρειών τουριστικών υπηρεσιών.
Η Έκθεση θα περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις, όπως δύο ημερίδες στις 10 και στις 11 Οκτωβρίου πάνω στον τομέα του Τουρισμού, επίσκεψη στο υπό κατασκευή μεγαλύτερο κέντρο χειμερινών αθλημάτων (Perelik) στην Βαλκανική Χερσόνησο, cocktails, ενημερωτικές εκδρομές (study visits) και στρογγυλά τραπέζια επαφών.
Back